Pirkanmaalla on kolme tunnettua korkeakoulua, mutta tutkinnon jälkeinen osaamisen kehittäminen ei ole profiloitunut Tampereelle, vaikka alueella on siihen kaikki mahdollisuudet. Pirkanmaalla tarvitaan entistä vahvemmin kansainvälisesti relevanttia osaamista, jota korkeakoulut voivat yhdessä yritysten kanssa kasvattaa ja jalostaa.

Digimyrsky-projektissa kootaan alueen PK-yrityksistä ja organisaatioista Digi Fellow -kehittäjäverkosto, missä luodaan ja rakennetaan yhdessä uutta osaamista digitalisaation ja kansainvälisyyden vaikutuspiirissä. Digi Fellow -yrityksille tarjotaan projektin aikana  kehittäjätapaamisia, webinaareja, osaamismajakoita ja luovuuspajoja.

Luomme ainutlaatuisen osaamisen ja kehittymisen areenan yhdessä yritysten ja organisaatioiden kanssa. Tavoitteena on, että täydennyskoulutuksen palvelut vastaavat entistä paremmin alueellisia koulutus- ja kehittämistarpeita. Digitalisaatio tulee kovaa vauhtia myös täydennyskoulutukseen. Se avaa uusia mahdollisuuksia sekä tehokkaampia tapoja toimia.

Näin toteavat Digimyrsky-projektin projektipäällikkö Helena Tirronen Tampereen ammattikorkeakoulusta, projektipäällikkö Mari Rajala Edutechista ja koulutusjohtaja Minna Miettinen Tutkimus- ja Koulutuskeskus Synergosista.

 

Digimyrsky – digitalisaatio osaamisen kehittäminen -projektia ovat toteuttamassa:
Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)
Tampereen teknillisen yliopisto (TTY)
Tampereen yliopisto (TaY)

Projekti alkoi 1.2.2016 ja kestää 31.12.2017 saakka.
Ohjelmaa rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto (ESR).

 

Digimyrsky on osa Tampere3-yhteistyötä, joka tarjoaa tieteenalojen rajapinnoista ammentavan monialaisen, innostavan ja globaalisti kiinnostavan tutkimus- ja oppimisympäristön myös täydennyskoulutukselle.